Heldervoelendheid ontwikkelen

Ontdek met de hulp van een medium hoe jij jezelf kan beschermen tijdens de ontwikkeling

Heldervoelende Krachten

Medium vertelt over het belang van zelfbescherming bij de ontwikkeling

Als medium is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen negatieve energieën en emoties. Bij het ontwikkelen van heldervoelendheid is het namelijk mogelijk om de emoties van anderen over te nemen. Dit kan leiden tot vermoeidheid, prikkelbaarheid en andere negatieve gevolgen. Om jezelf te beschermen, kun je verschillende technieken gebruiken, zoals visualisatie, meditatie en affirmaties.

01.

Techniek en Visualisatie

Een effectieve techniek om jezelf te beschermen bij het ontwikkelen van heldervoelendheid is visualisatie. Hierbij visualiseer je een beschermende cirkel om jezelf heen, die je afschermt tegen negatieve energieën en emoties. Dit kan helpen om jezelf af te schermen en je energie te beschermen.

02.

Positiviteit en Affirmatie

Een andere techniek om jezelf te beschermen bij het ontwikkelen van heldervoelendheid is het gebruik van affirmaties. Affirmaties zijn positieve uitspraken die je herhaalt om jezelf te overtuigen van bepaalde overtuigingen. Bijvoorbeeld: "Ik ben veilig en beschermd tegen negatieve energieën en emoties." Door deze affirmaties regelmatig te herhalen, kun je jezelf beschermen tegen negatieve invloeden en je energie versterken.

Wil jij weten wat je met je heldervoelende kracht kan doen
OF
Wil je weten wat een medium over jou kan vertellen