Heldervoelende krachten

Ontdek met de hulp van een medium hoe je situaties kan aanvoelen

Heldervoelende Krachten

Medium vertelt over het aanvoelen van situaties

Als medium krijg ik vaak vragen over hoe ik bepaalde situaties aanvoel. Het aanvoelen van situaties is een van de belangrijkste vaardigheden die een heldervoelend medium kan hebben. Dit komt omdat heldervoelendheid zich richt op de energieën die om ons heen aanwezig zijn. Hierdoor kan het medium bepaalde situaties en emoties oppikken, zelfs als deze niet altijd zichtbaar zijn.

Sommige situaties voelen voor mij als medium zwaar en beladen aan. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er sprake is van een disbalans in een relatie of wanneer iemand worstelt met een persoonlijke kwestie. Andere situaties voelen juist licht en positief aan, bijvoorbeeld bij een ontmoeting met een nieuwe en belangrijke persoon in iemands leven.

01.

Beheersen en Ontwikkeling

Het is belangrijk om te beseffen dat het aanvoelen van situaties niet altijd makkelijk is en soms ook verwarrend kan zijn. Zo kan het bijvoorbeeld lastig zijn om emoties van anderen te onderscheiden van je eigen emoties. Dit vergt veel oefening en ervaring om deze vaardigheid te ontwikkelen en er goed mee om te kunnen gaan.

02.

Zorgvuldigheid en Bescherming

Als medium probeer ik altijd zorgvuldig te zijn bij het aanvoelen van situaties. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met de privacy en de gevoelens van anderen. Daarnaast is het ook essentieel om jezelf te beschermen tegen negatieve energieën die je kunt oppikken bij het aanvoelen van situaties. Dit kan bijvoorbeeld door middel van meditatie en andere beschermingstechnieken.

Wil jij je heldervoelende kracht ontwikkelen
OF
Wil je weten wat een medium over jou kan vertellen