Heldervoelende krachten

Ontdek met de hulp van een medium hoe schommelingen in gezondheid kan aanvoelen

Ons Medium is geen Arts
Voor ondersteuning bij gezondheid neem contact op met arts in kwestie

Heldervoelende Krachten

Medium vertelt over het aanvoelen van gezondheid

Als medium kan ik niet alleen de energieën en emoties in relaties aanvoelen, maar ook die in de gezondheid van mensen. Vaak kan ik de oorzaken van bepaalde gezondheidsklachten en ziekten aanvoelen en door middel van mijn intuïtie en heldervoelendheid kan ik mensen helpen om inzicht te krijgen in hun gezondheid en hun genezingsproces.

Het aanvoelen van gezondheid is een belangrijk onderdeel van mijn werk als medium. Het gaat daarbij niet alleen om fysieke gezondheid, maar ook om emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Al deze aspecten van gezondheid zijn met elkaar verbonden en kunnen van invloed zijn op elkaar.

01.

Energie en Emotie

Wanneer ik de energieën en emoties in iemands gezondheid aanvoel, kan ik vaak zien waar de blokkades en problemen liggen. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met onverwerkte emoties, ongezonde levensstijl, energetische blokkades, trauma's of overtuigingen die belemmerend werken.

02.

Lichaam en Geest

Als medium kan ik mensen helpen om bewuster te worden van de energieën in hun lichaam en geest, en hen ondersteunen bij het vinden van manieren om deze energieën in balans te brengen. Ik geloof dat gezondheid een holistisch concept is en dat het belangrijk is om alle aspecten van ons leven in acht te nemen om een gezonde en gelukkige balans te vinden.

Wil jij je heldervoelende kracht ontwikkelen
OF
Wil je weten wat een medium over jou kan vertellen